VOCOlinc představuje čističku vzduchu s Apple HomeKit

VOCOlinc představuje čističku vzduchu s Apple HomeKit

Denně vdechneme 20 tisíci nádechy dohromady až 12 tisíc litrů vzduchu. V interiéru však kromě něj dýcháme také prach, pyl, chlupy, bakterie, i látky uvolňované běžnými domácími úkony. Dýchat čistější a kvalitnější vzduchu vám mohou pomoci čističky vzduchu, jako třeba novinka od ​VOCOlinc​, která potěší alergiky i fanoušky chytré domácnosti! Do Česka dorazí začátkem července a už nyní si ji můžete předobjednat s doručením zdarma.

Představujeme chytrou čističku pro ​Apple HomeKit, Amazon Alexu a Google Assistanta​, kterou ovládáte na dálku bez nutnosti bridge (brány). Funkcionality navíc nabízí nativní aplikace od VOCOlinc, kde můžete sledovat aktuální provoz, kvalitu vzduchu, teplotu i vlhkost příslušné místnosti, nebo nastavit podsvícení a časovač podle preferencí.

VOCOlinc AirPurifier VAP1 si poradí i s větší místností do 60 ​m2, kde ze vzduchu dokáže nejen neutralizovat pachy, ale hlavně odstranit 99,97 % všech malých částeček (0,3 μm). Hodí se tak třeba i do větší kanceláře i prostorného obýváku s kuchyní.

Čistička disponuje ​průtokem vzduchu 500 m3/hod​, běžnou místnost dokáže vyčistit už za 10 minut. Rušit vás však nebude, při maximální výkonu ji uslyšíte max. do 63 dB ​naopak při tichém režimu se dostane ​na příjemných 27 dB. Vybrat si můžete z 5 úrovní rychlosti ventilátoru a ​4 režimů​, včetně velmi tichého nočního pro nerušený spánek a automatického pro bezstarostné používání. Nečistoty nasává ze všech stran a čistý vzduch následně distribuuje směrem nahoru.

VOCOlinc čistička funguje na principu ​třístupňové HEPA filtrace (předfiltr, H12 HEPA filtr, uhlíkový filtr), filtry jsou součástí balení produktu a mají životnost 6-9 měsíců.

Technické parametry čističky:

  • Rozměry: ​29 x 29 x 56 cm
  • Hmotnost 8,3 kg
  • Výkon 42 W
  • CADR (částice) 500 m3/h CADR HCHO (formaldehyd) 120 m3/h vhodný do 60 m2
  • Hlasitost max. 63 dB hlasitost min. 27 dB

Smart čističku VOCOlinc VAP1 můžete objednat už nyní u oficiálního distributora na VOCOlinc.cz a u vybraných partnerů (Alza, Smarty, iWant a další).

, , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.